Papp Csilla egyedi ékszerei

Kézzel készült sujtás ékszerek a hagyomány és modernitás jegyében

Minőségi alapanyagokból páratlan tervezés és kivitelezés útján

Papp Csilla
egyedi ékszerei

Kézzel készült sujtás ékszerek
a hagyomány és a modernitás jegyében

Újdonságok

33–36 termék, összesen 47 db

Ékszer webshop

csillapapp sujtás ékszer fülbevalók

Fülbevalók

sujtás ékszer karkötők

Karkötők

sujtásékszer nyakláncok

Nyakláncok

sujtás ékszer szettek

Szettek

esküvői sújtás ékszerek

Esküvőre

Vásárlóim mondták

„Mit is mondhatnék mást mint azt hogy imádom az ékszereid!
Nekem szerelem a színek, ahogy összeállítod!”

Tünde

„Imádom a fülijeid: igényes szép munka. Mutatós, aki látja rajram szinte mindenkit lenyűgöz. Jó a forma a szín összhatás. Feldobja a legegyszerűbb ruhatárat is🥰”

Irma

„Imádom! Nem lehetek észrevétlen, ha hordom. Még utcán is megállítanak, hogy hol vettem. Küldök mindenkit a Bödönre! Kiváló ajándék!😉 Most is tervezem, hogy lecsapok a készletedre!🙃😍”

Edit

„Nekem mindig olyan ékszereket készít, amiket imádok. Egyedi, hozzám illő.  Nagyon szeretem minden alkotását. Nagyon tehetséges .🙏❤️”

Zsuzsanna

„Nem sokszor vásároltam Tőled, de amikor igen, azzal maximalisan elégedett voltam. 
Az ékszerek bámulatosak és egyediek. Kedves és segítőkész vagy.
A workshopokat imadtam, minden alkalommal amikor volt rá lehetőségem es el tudtam menni. Csodaszép ékszereket készítesz. ❤️A csoportban mindig ámulok és bámulok, amikor teszel fel új fotót. 
Csak így tovább! Gratulálok!”

Barbara

„Amikor először láttam az ékszereidet és téged, elvarázsoltatok. 🙂 Így együtt. 
Gyorsan elmentem hozzád egy workshopra. Rájöttem milyen nehéz ezeket elkeszíteni és arra is rájöttem, hogy szeretem a szemed!!! Ettől élnek az ékszereid! Az ízlésed, a harmóniád átjön az összesen.
Képzeld, amikor hordom az ékszereidet, senki nem bírja ki szó nélkül, hogy megdicsérje, rákérdezzen, érdeklődjön, álmélkodjon :))) Biztos vagyok benne, hogy újabb és újabb csodák jönnek majd, amiket készítesz, én pedig vásarolok :)) Várom! Köszönöm.”

Éva

„Emlékszem, a legelső fülbevalót Anyukám vette Tőled nekem. Egy piros-zöld-lila kristályos fülci volt, azóta is azt hordom a leggyakrabban, mert az mindenhez illik.
Ezután gyakorlatilag rabjává váltam az általad készített sújtás fülbevalónak. Szinte az összes színben rendeltem Tőled az évek során, és imádom az összeset. Különlegesek és teljes mértékben tükrözik az én stílusomat. Nem sokan tudják szó nélkül megállni, ha látják a fülemben. 
Ha nem kész fülbevalót vettem Tőled, akkor is mindig tökéletesen sikerült úgy elkészítened, hogy imádjam.
Biztos vagyok benne, hogy gazdagodni fog még a készletem, mert sújtás fülbevalóból sosem elég! 💝”

Eszter

„Mit is mondhatnék mást mint azt hogy imádom az ékszereid!
Nekem szerelem a színek, ahogy összeállítod!”

Tünde

„Imádom! Nem lehetek észrevétlen, ha hordom. Még utcán is megállítanak, hogy hol vettem. Küldök mindenkit a Bödönre! Kiváló ajándék! 😉 Most is tervezem, hogy lecsapok a készletedre!🙃😍”

Edit

„Imádom a fülijeid: igényes szép munka. Mutatós, aki látja rajram szinte mindenkit lenyűgöz. Jó a forma a szín összhatás. Feldobja a legegyszerűbb ruhatárat is🥰”

Irma

„Nekem mindig olyan ékszereket készít, amiket imádok. Egyedi, hozzám illő.  Nagyon szeretem minden alkotását. Nagyon tehetséges .🙏❤️”

Zsuzsanna

„Nagyon tetszik, szeretem! Igényes, szép munka!”

Edit

Hogyan készülnek a sujtás ékszerek?

A sujtás technika elengedhetetlen kelléke maga a sujtás zsinór. A sujtás ruhadíszítésre használt, lapos, 2- 6 mm szélességű zsinór, amelyet fonatolással állítanak elő.

Az ékszerek varrással készülnek. Minden egyes zsinórt, gyöngyöt, alkatrészt egyenként varrok fel, így alakítva ezzel a formákat. Mindig arra törekszem, hogy egyedi, időtálló alkotások szülessenek, minőségükben is kifogástalanok.

Ki készíti az ékszereidet?

Papp Csilla sújtás ékszer készítő lányaival

Lassan 12 éve, hogy kezembe vettem az első sujtás zsinórokat és az izgalom, amikor összeválogatom a következő ékszer hozzávalóit, még ma is ott bizsereg a kezeimben és a szívemben. Minden ékszernek története van, és azt hiszem, ezt ti is érzitek.

Az ékszerkészítés szerelmese lettem, ami az életutamat is meghatározta. Magyar és nemzetközi kiállításokon vettem részt, Angliában oktattam a sujtás ékszer készítést, amelyről egy könyvem is megjelent.

Olvass bele a magazinba!

Karácsonyra készülődve

Karácsonyra készülődve

A Karácsony az év egyik legszebb ünnepe. Legalábbis erre próbálunk törekedni, de azt hiszem, mostanság sokszor, sokféleképpen elcsúszik ez a vágyunk. Talán a rohanás, az ajándékok vásárlása, az emberek türelmetlensége és hogy nincs hó, fehér karácsony már évek óta...

bővebben
Hogyan is képzeljük el a sujtás ékszereket?

Hogyan is képzeljük el a sujtás ékszereket?

Aki valaha ékszerkészítésre, kézműveskedésre adta a fejét, az tudja, milyen sokféle alapanyag és technika létezik.
Immár 10 éve, hogy elkészítettem életem első sujtás zsinóros ékszerét. Akkor még nagyon kevés helyen lehetett igazán jó minőségű zsinórt beszerezni.
Ma már, ennyi év tapasztalat után azt vallom, a legjobbak ebben az olaszok. Egy valóban kiváló minőségű zsinórról beszélünk, amely csodálatos színpalettával örvendezteti meg a sujtás technika szerelmeseit.

bővebben
Az alkotás szabadsága, avagy: Honnan jön az ihlet?

Az alkotás szabadsága, avagy: Honnan jön az ihlet?

Mondanom sem kell, egy új alapanyag, egy új szín mindig beindítja a fantáziám. Általában rengeteg ideig nézem, kutatom a boltokat és a kedvenc Francia boltom kívánságlistáját is előszeretettel bővítem napról napra, hiszen mindig van mit felfedezni.
Előfordul, hogy egy- egy ékszerhez csupán limitált darabszámban találok hozzávalót, de sokszor épp ez adja az egyediségét, a különlegességét a Csilla Papp ékszereknek.

bővebben

Kapcsolat

Kocsis-Papp Csilla

 06-70/613-0168

info@csillapapp.com

Írj üzenetet kérdés vagy egyedi megrendelés esetén!

Adatvédelem*

15 + 6 =