Hűségprogram és törzsvásárlói rendszer

Hűségprogram és törzsvásárlói rendszer

Szeretnél kedvezményeket, ingyen szállítást, vagy apró ajándékokat a vásárlásod mellé? Akkor légy részese hűségprogramomnak!

 

Ki lehet törzsvásárló és mit jelent a hűségprogram?

Mindenek előtt szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy a weboldalon a fiókregisztráció a hűségprogramban való részvételhez elkerülhetetlen. Így tudom csak számon tartani a kedvezmények, kuponok, egyenlegfeltöltések széles tárházát, és a regisztrációnak köszönhetően a fiókoldaladon Te is mindig naprakészen nyomon tudod követni az aktuális egyenleged, státuszod.

Szintén előnyben részesülnek a hírlevél feliratkozók is. A levelekben értesülhetsz az éppen aktuális kedvezményekről, egyéb meglepetésekről, ingyen postázásról és ugyanakkor arról is, ha új termék vagy kollekció kerül feltöltésre, ami azért is lényeges, mert sokszor limitált, vagy egyedi darabok készülnek, amelyekből utórendelésre már nincs lehetőség.

Sokszor részesülnek kedvezményben a Facebook oldalamat követő vásárlóim is.

 

Legyél törzsvásárlóm!

Törzsvásárlóként a fenti hűségprogramban szereplő kedvezményeken felül további előnyökre is szert tehetsz. Ennek vásárlási kritériuma az, hogy legalább 10 terméket vásárolj a boltomban értéktől függetlenül, vagy minimum 100.000 Ft elköltése a webshopban termékszámtól függetlenül (nem egyszerre).

Amennyiben a törzsvásárlói és hűségprogrammal kapcsolatban kérdésed merülne fel, úgy a kapcsolat menüpont alatt felteheted azt.