Szállítási információk

Postai díjak és a termékek kiszállítása

 

Postai díjak belföldi szállítás esetén

A megrendelt termékek Postai kiszállítás esetén minden esetben ajánlott küldeményként kerülnek feladásra, melynek postaköltsége Magyarország területén egységesen 1900.- Ft.

30.000,- Ft feletti vásárlás esetén: ingyenes

A Magyar Posta Zrt. által feladott csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-16 óra között. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol az előbb megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják. Sikertelen kézbesítés esetén a postás értesítőt hagy, majd ezt követően újra megkísérli a csomag kiszállítását. Ha a második kézbesítés is sikertelen, a Magyar Posta Zrt. a kirendeltségen 5 napig tartja a csomagot. 5 nap eltelte után a csomag visszaküldésre kerül a feladónak. A visszaérkezett csomagokról a megrendelőt e-mailen vagy telefonon értesítjük.

A megrendelő ismételten kérheti a csomag kiszállítását a visszaküldési, illetve az újrapostázási költségek megrendelő általi vállalása mellett.

Kérjük, hogy a csomagot kézbesítéskor szíveskedj átvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! A postai küldemény elvesztését, részleges elvesztését, megsérülését, vagy megsemmisülését a kézbesítéskor, a kézbesítési okiraton azonnal jeleznie kell. Ennek elmulasztása jogvesztéssel jár. Kézbesítési okirat hiányában, a küldeményre vonatkozó egyéb okirattal a posta felé jogvesztő határidőn belül – vagyis a kézbesítési naptól számított 3 napon belül – a kárt azonnal jeleznie kell.

 

Postai díjak Európa országaiba történő szállítás esetén

Európa országaiba egységesen: 3.990,- Ft. Külföldre szállítást kizárólag a Magyar Posta Zrt.- én keresztül vállalunk.

Külföldre minden ajánlott levelet egyben elsőbbségivel is vesznek fel, ezért nincs sima ajánlott opció.

Az országok listája, amelyekbe kézbesítést vállalunk:

Anglia, Ausztria, Csehország, Dánia, Hollandia, Horvátország, Németország, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Olaszország, Svájc

 

A postai kézbesítés menete

A webshopból történő vásárláskor, az utalás beérkezését követő legfeljebb 3 munkanapon belül megtörténik a termék postára adása. Erről e- mail értesítést küldünk. Amennyiben a Magyar Posta Zrt. szállítja a csomagodat, úgy küldeményazonosító segítségével lehetséges a rendelésed nyomon követése. Ha Foxpost vagy GLS automatába kérted a kiszállítást, abban az esetben az általad megadott e- mail címre és telefonszámra érkezik majd információ a csomagod útjáról.

 

Foxpost automatába történő szállítás

A postai kézbesítés mellett lehetőség van Foxpost automatába kérni a termékeket. Ebben az esetben a vásárlás során meg kell majd adnod, hogy melyik Foxpost automatába szeretnéd a kiszállítást. Amint a megrendelés kifizetésre került, 3 munkanapon belül regisztrálom a csomagodat a Foxpost oldalán keresztül. Majd amint a csomag megérkezik az általad kiválasztott csomag automatába, SMS vagy Viber üzenetben és e-mailben kapsz erről értesítést. Ezután 3 nap áll rendelkezésre a csomag átvételére.

A Foxpost automatába történő szállítás díja: 1650 Ft. 

 

Foxpost házhozszállítással:

Házhozszállítás is kérhető a Foxpost rendszerén keresztül. Ebben az esetben az általad megadott postai címre történik a kiszállítás, melyet a Foxpost futára fog kiszállítani neked. Amint a megrendelés kifizetésre került, 3 munkanapon belül elhelyeztem a csomagod az automatában, melyről e-mailben és SMS-ben is kapsz értesítést, hogy mikor számíthatsz a futár érkezésére. A küldemények kiszállítása munkanapokon 8:00-17:00 között történik.

A Foxpost házhozszállítás díja: 2200 Ft

 

GLS automatába történő szállítás:

Ebben az esetben a vásárlás során meg kell majd adnod, hogy melyik GLS automatába szeretnéd a kiszállítást. Amint a megrendelés kifizetésre került, 3 munkanapon belül feladom a csomagodat, a GLS automatán keresztül, melyről e- mail értesítést küldök. Amint a csomag megérkezik az általad kiválasztott csomag automatába, az SMS értesítést a GLS küldi.

A GLS automatába történő szállítás díja: 2200 Ft. 

 

Ingyenes szállítás:

30.000 Ft feletti vásárlásnál a postaköltséget minden esetben én állom. Ez esetben a levélcsomagokat postán küldöm, sima ajánlott levél kíséretében. Amennyiben ettől eltérő szállítási módot szeretnél, úgy a különbözet kiegyenlítése után adom csak postára a csomagot, vagy adom át a futárnak. A szállítási módot a megrendelés leadásakor a “Megjegyzések” mezőben tudod nekem jelezni, és ezt követően e-mailben küldöm el a különbözet értékét, valamint az utaláshoz szükséges adatokat. A különbözet attól függ, hogy elsőbbségi postai szállítást szeretnél vagy futárszállítást.

 

Személyes átvétel:

Személyes átvételre a megrendelés kifizetése után, kizárólag előzetes egyeztetés után van lehetőség és csak Szegeden, a Kálmány Lajos utca 21. szám alatt tudod átvenni a rendelésed.