Sujtásékszer workshop december 9.

Sujtásékszer workshop december 9.

Sujtásékszer workshop 2023. december  9- én, szombaton, reggel 10 órától délután 16 óráig.

15000 Ft

Elfogyott

Értesítés kérése

Adatvédelem

1 + 6 =

SUJTÁSÉKSZER WORKSHOP kezdőknek és újrakezdőknek!

Örömmel jelentem be, hogy ismét lesz sujtásékszer készítő workshop! Csatlakozz hozzánk és fedezd fel az alkotás örömét! GYERE, készítsd el egyedi, különleges ékszeredet!

*******************************************************

MIKOR: 2023. december 9. szombat 

10- 16 óra között

HOL: Algyőn az Alkotóházban (Kastélykert utca 106.)

MENNYIÉRT: 15 000 Ft / fő ( az ár tartalmazza a foglalkozás során használt anyagok árát, az eszközök használatát, valamit rágcsálnivalót, teát, kávét, ásványvizet)

Kinek való ez a workshop: kortól és nemtől függetlenül bárkinek, aki ki szeretné próbálni magát a sujtás technika világában. Kezdők is bátran jöhetnek!!!

Ki vezeti a workshopot: Rólam - Csilla Papp egyedi sujtás ékszerek

Mit készítünk: Egy pár fülbevalót fogunk készíteni saját elképzelésed alapján Swarovski kristályokkal, japán és cseh gyöngyökkel, sujtás zsinórokkal. Megmutatom neked a technika alapjait, melyek azok az alaplépések, amelyek nélkülözhetetlenek egy sujtásékszer elkészítésénél és természetesen megosztom veled azokat a tippeket, trükköket, amivel tökéletesítheted az ékszered!

Előre egyeztetjük, mit szeretnél készíteni, milyen színben, mely alapanyagokkal. Ezzel kapcsolatban a megadott e- mail címeden fogom felvenni veled a kapcsolatot. Itt találhatsz ötleteket, hogy mit készíts: CsillaPapp sujtás ékszer webshop - Csilla Papp egyedi sujtás ékszerek

Maximális létszám: 6 fő!!!

CSAK ELŐZETES JELENTKEZÉSSEL ÉS BEFIZETÉSSEL lehetséges részt venni a workshopon! Erre itt, a webshopon van lehetőség a 'workshop megvásárlásával'.

A részvételi helyek a befizetések sorrendjében kelnek el.

 

LEMONDÁS:

48 órával a workshop kezdete előtt történő lemondás esetén átvihető a befizetett összeg egy későbbi alkalomra (3 hónapon belül), későbbi lemondás vagy nem megjelenés esetén a befizetett összeget sem megtéríteni sem másik workshopra átvinni nem áll módunkban.

Amennyiben bármilyen kérdésed felmerülne, keress bizalommal az info@csillapapp.com e- mail címen vagy a +3670/6130168 telefonszámon.